Dr. Stuart Farrimond

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

libri könyvkiadó kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  256 oldal

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 7 999 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 599 Ft

A termék megvásárlásával

759 pontot szerezhet


Utolsó darabok

Bolti készletinformáció


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:256
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1130 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóSzkladányi András
ISBN9789636042486
Árukód2726705 / 1184389

Vásárlói értékelések, vélemények

(36 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 7 999 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 599 Ft

A termék megvásárlásával

759 pontot szerezhet


Utolsó darabok

Bolti készletinformáció


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor