A legújabb és legteljesebb Budapesti Szakácskönyv és házi cukrászat

c+s bt.  | kemény kötés  |  521 oldal

Libri Antikvárium
A híres magyar szakács és cukrász száz éve megjelent könyve nem csupán szakácskönyv, hanem a főzés művészetének mester nélküli elsajátításának tankönyve is. A híres magyar és francia szakácsművészek nyomán összeállított kétezer recept mellett, megtanít minket a tálalás, a terítés, a fölszeletelés, a csupa természetes eredetű főzési anyagok pontos ismeretére, segit az évszaknak megfelelő étlapok tervezésében. Aki azt hiszi a száz évvel ezelőtt megirt kétezer recept korszerűtlen, az súlyosan téved.A kötet ugyanis, megismertet minket a levesek, előétkek,mártások, mindenféle húsnemek,zöldségek, saláták, főtt és sült tészták, torták, cukrászsütemények, cukorkák, italok és a befőzés ízletes és pontos készítési módjaival, a rég elfelejtett füszerek használatával. A könyvet kétszáz eredeti kép,ábra is illusztrálja.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 890 Ft

A termék megvásárlásával

289 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Enyhén foltos lapélek
Kiadó c+s bt.
Oldalak száma:521
Súly1000 gr
ISBN2310008483872
ÁrukódSL#2111395407
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 890 Ft

A termék megvásárlásával

289 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Gregory Maguire: Wicked - BoszorkányGregory Maguire: Wicked - Boszorkány