A tojásról A-tól Z-ig (AMC)

agrármarketing centrum  | 1998  | papír / puha kötés  |  32 oldal

Libri Antikvárium
AMC kiadvány - Ismertető: A tojás ősidők óta az emberiség egyik legalapvetőbb és legértékesebb tápláléka: elsőrendű, teljes értékű fehérjéje és tökéletes arányú zsírösszetétele mellett bőséges forrása a vitaminoknak és fontos ásványi anyagoknak. Mégis manapság alig esik erről szó, rendszeres fogyasztásának szükségessége pedig, sajnálatosan, föl sem merül. Viszont az utóbbi másfél évtizedben a tojás kapcsán jószerivel másról sem hallani, mint a magas koleszterintartalmú ételek összefüggéséről az infarktussal, agyvérzéssel, érelmeszesedéssel, ezért ezek fogyasztását drasztikusan csökkenteni ajánlják. Így aztán a háziasszony, kezében a tojással, méregkeverőnek, Lucrezia Borgiának érezheti magát. De vajon jelent-e veszélyt a tojás koleszterinje? Melyek legfontosabb anyagai és mennyire értékesek? Mit is kell hát tudni a tojásról? Ezek megválaszolásához is kíván tájékozódást nyújtani ez a kis kiadvány: számbavéve fontos anyagait, vázolva ezek élettani és táplálkozási jelentőségét, nem hagyva figyelmen kívül az olykor előforduló nem kívánatos hatásokat sem.- További ismertető: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó agrármarketing centrum
Kiadás éve1998
Oldalak száma:32
Súly59 gr
ISBN2399964617729
ÁrukódSL#2110417020
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal