A vendég előtti étel- és italkészítés művészete

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1982  | kemény kötés  |  213 oldal

Libri Antikvárium
Könyvízelítő: A vendéglátás fontos követelménye a stílus. Ebben nagymértékben közrejátszik a hely, az alkalom, a berendezés, a felszerelés, a terítés, az asztaldíszítés, a vendég előtti ételkészítés, a szeletelés, a figyelmes felszolgálás, illetve kiszolgálás is. A cél az, hogy mindezen feltételek együttes megvalósításával, stílusos összehangolásával az étkezést felejthetetlen társas együttlétté tegyük...A könyvet 91 színes illetve fekete-fehér fotó egészíti ki. Könyvízelítő/Ismertető:"Belelapozás"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1982
Oldalak száma:213
Súly300 gr
ISBN2399993177027
ÁrukódSL#2108930539
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Alekszej Navalnij: HazafiAlekszej Navalnij: Hazafi