Burgonyás ételek - Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

art nouveau  | 2015  | cérnafűzött  |  256 oldal

Libri Antikvárium
A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos színekben, formában és állaggal - a vajsárga yukon goldtól a karibi térség telt narancsszínű jamgyökeréig. Ebben a kötetben számtalan izgalmas receptet találunk, s valamennyi remekül elkészíthető otthon. A fejezetek között megtaláljuk a leveseket, az előételeket, salátákat és kímélő ételeket, a köreteket, a húsokat és szárnyasokat, a halakat, a vegetáriánus étkeket, de a kenyérféléket és süteményeket is. A receptek útmutatásai könnyen követhetők, valamennyi ételhez friss hozzávalókat használunk, és az asztalra kerülő fogások nem csupán ízletesek, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A teendőket lépésről lépésre bemutató fotóknak köszönhetően még a kezdő háziasszonyok is nyugodtan vállalkozhatnak e nagyszerű burgonyás ételek elkészítésére. - Több mint 170 ínycsiklandó étel - Praktikus tippek és variációk - Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel - Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 190 Ft

A termék megvásárlásával

219 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó art nouveau
Kiadás éve2015
Oldalak száma:256
Súly680 gr
ISBN0609003116345
ÁrukódSL#2107617432
Kötéscérnafűzött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 190 Ft

A termék megvásárlásával

219 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor