Csokoládé - ízek és desszertek. A csokoládékóstolás kézikönyve, 40 csokoládés recepttel és ínycsiklandó fotókkal , trükkökkel, ötletekkel, tanácsokkal.

geopen kiadó  | 2010  | kemény kötés  |  137 oldal

Libri Antikvárium
A csokoládé kóstolásánál nem hagyatkozhatunk egyedül az íz érzékelésére. Az olyan lenne, mintha egy tájat csak az egyik szemünkkel szemlélnénk, mert legyen szó táblás csokoládéról, desszertről vagy csokoládékrémről (ganache), megítélésükhöz mind az 5 érzékünkre szükség van, kivétel nélkül. Mutatós, exkluzív csomagolású könyv, mindenkinek nagyszerű ajándék
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 290 Ft

A termék megvásárlásával

529 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - karcos borító
Kiadó geopen kiadó
Kiadás éve2010
Oldalak száma:137
Súly1000 gr
ISBN2310006472151
ÁrukódSL#2111304607
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 290 Ft

A termék megvásárlásával

529 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal