Cukrászati ismeretek

képzőművészeti kiadó  | 2006  | papír / puha kötés  |  339 oldal

Libri Antikvárium
A Kiadónál először megjelenő, korszerű tartalmú tankönyv bemutatja a leendő cukrász szakembereknek a cukrászüzemek szakszerű felépítését, a kialakításhoz szükséges követelményeket, a munkavégzés személyi feltételeit, az üzem általános berendezéseit, gépeit, eszközeit és felszereléseit, valamint a kötelező higiénés, munka-, tűz- és balesetvédelmi előírásokat. Az alapismeretekből kiindulva ismerteti a cukrásztechnológiai műveleteket: a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonóanyagok alkalmazását és előállítását, a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását is. Megtalálhatók benne uzsonnasütemények, kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.) receptjei anyaghányad-ajánlással, valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) gyártása. A követelményrendszernek megfelelően megismertet a fagylalt gyártásával, a diabetikus sütemények fogalmával és készítésükkel, valamint az éttermi melegtészták és tányérdesszertek korszerű tálalásával és felszolgálásával.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 790 Ft

A termék megvásárlásával

479 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó képzőművészeti kiadó
Kiadás éve2006
Oldalak száma:339
Súly500 gr
ISBN2399971237606
ÁrukódSL#2111256127
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 790 Ft

A termék megvásárlásával

479 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal