Főzzünk a zepterrel

zepter holding  | 1988  | cérnafűzött, keménytáblás  |  177 oldal

Libri Antikvárium
Leírás: A tudományos szakmai körök egyetértenek abban, hogy a helyes táplálkozás olyan ökológiai tényező, amely nemcsak a lakosság megfelelő fizikai, hanem pszichés fejlődését, illetve egészségét is befolyásolja. Általánosan ismert tény, hogy a rosszul elkészített ételek (a túl zsíros, túl sós, túl édes táplálék) komoly következményekkel járó akut és krónikus egészségügyi károsodásokat válthat ki. Fokozott liszt- (kenyér és tésztafélék), állati zsír és konyhasófogyasztás elősegíti az elhízást. Előfordulhat az artériák elmeszesedése, ami szív-, agyi és egyéb szervi elváltozásokkal jár, kialakulhat a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az epekő és néhány rosszindulatú tumor is (vastagbél, emlő stb.).
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó zepter holding
Kiadás éve1988
Oldalak száma:177
Súly349 gr
ISBN0769000046028
ÁrukódSL#2105949950
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal