Gasztronómia vegyes: 1. Baromfiból télen-nyáron+2. Fondü-parti receptek+3. Együnk finomat! - kevés hússal is - Pizza+4. Tésztaételek+5. Családi hidegkonyha+6. Salátábavalók és salátánakvalók+7. Ötletfazék 2. Finom ízek olcsón (F

ismeretlen  | papír / puha kötés  |  919 oldal

Libri Antikvárium
Francia konyha+9. Csemegék könyve+10. Terítéken a burgonya+11. Életre szóló Floriol receptek - A kiadó és kiadási év eltérő, a Salátánakvalók...kemény kötésű, a többi kötet papír, puha kötésű - Ismertető: 1. - 130 recept - Tartalom: Előszó 3 Ismerkedjünk a szárnyasokkal 5 Csirke, jérce, tyúk, kakas 8 Levesek 8 Sütve, párolva, lerakva 13 Csirkemellből készül 27 Csirkecombreceptek 31 Mire jó a belsőség? 34 Hideg fogások 38 Gyöngytyúk 41 Kacsa 45 Liba 50 Pulyka 56 Galamb 60 Tárgymutató 63
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képekkel (állapotfotó). Keveset forgatott, jó állapotú példányok. Könyvízelítő: "Belelapozás". Jelentéktelen hibák előfordulhatnak.
Kiadó ismeretlen
Oldalak száma:919
Súly949 gr
ISBN2399989404946
ÁrukódSL#2108026660
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború