Gasztronómia vegyes: 1. "Süssünk, süssünk valamit..."- Erdei Sándorné és Balogh Lászlóné összegyűjtött receptjei+2. Olcsó húsnak sem híg a leve+3. A baromfi konyha ABC-je+4. 33 cukkini recept

ismeretlen  | papír / puha kötés  |  237 oldal

Libri Antikvárium
A kötés azonos, a kiadó és kiadási év eltérő - Ismertető: 1. - A könyv több évtizedes gyakorlati tapasztalat alapján készült, kipróbált sütemények és ételféleségek elkészítését ismerteti meg. - A könyvpiacon számtalan olyan kiadvánnyal találkozhatunk, amelyek segítséget nyújtanak a kezdő és gyakorlott háziasszonyok, szakácsok számára. E könyvünk szerzőinek - mindketten szerető feleségek, nagyszerű, gondos anyák, nagyszülők - több évtizedes gyakorlati tapasztalata alapján készült ez az összeállítás, amelyben megismerkedhet a kedves Olvasó különböző sütemények sokszorosan kipróbált és kedvelt elkészítési módjával, de az ajándékreceptekben egyéb ételféleségek elkészítésével is. Könyvünk felhasználásával jó sütögetést, boldog családi együttlétet és jó étvágyat kívánunk!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - karcos borító
Saját képekkel (állapotfotó). Keveset forgatott, jó állapotú példányok. Könyvízelítő: "Belelapozás". Apró hibák előfordulhatnak.
Kiadó ismeretlen
Oldalak száma:237
Súly250 gr
ISBN2399989404960
ÁrukódSL#2108026698
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború