Görög kulinária

vince kiadó  | 2007  | flexi  |  460 oldal

Libri Antikvárium
Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési szokásait? A sok különleges receptet tartalmazó kötet élvezetes stílusban kalauzolja olvasóját a görög szárazföldön, majd a szigetcsoportokon át egészen Ciprusig. A kultúrtörténeti kincsek, a mediterrán hangulat mellett a jó ételek szeretete is jellemzi ezt az elbűvölő világot.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 39 990 Ft

A termék megvásárlásával

3 999 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Enyhe karcolások a borítón; sarkai enyhén gyűröttek. A könyvtest több helyen enyhén megtört (a cérnafűzés mindenütt egyben).
Kiadó vince kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:460
Súly300 gr
ISBN2310004155117
ÁrukódSL#2111477100
Kötésflexi

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 39 990 Ft

A termék megvásárlásával

3 999 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal