Gyógyító ételek szakácskönyve

vagabund kiadó  | 2010  | papír / puha kötés  |  208 oldal

Libri Antikvárium
Húsok, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek és olajok jótékony élettani hatásai A helyesen megválasztott étrendünkkel nemcsak életünk minőségét javíthatjuk, hanem különböző betegségek megelőzésében, gyógyításában is döntő szerepet játszhatnak elfogyasztott ételeink. Anélkül is fogyaszthatunk ételeket, zöldségeket, gyümölcsöket, fűszereket, olajokat, hogy ismernénk jótékony hatásaikat, de ha tudatosan használjuk fel konyhánkban ezeket az étkeket, kis odafigyeléssel nagymértékben javíthatunk egészségi állapotunkon. Szakácskönyvünkben kínálunk könnyű, kímélő és diétás ételeket, továbbá gondoltunk többek közt a cukorbetegekre, lisztérzékenyekre, májbetegekre, valamint a gyomor- és bélpanaszokkal küszködőkre is. Az egyik legféltettebb kincsünk az egészségünk, figyeljünk oda, mit fogyasztunk! "Amit eszünk, azzá leszünk!"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó vagabund kiadó
Kiadás éve2010
Oldalak száma:208
Súly200 gr
ISBN2399982852867
ÁrukódSL#2108826557
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal