Halak és halételek

corvina kiadó  | 2013  | kemény kötés  |  240 oldal

Libri Antikvárium
Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal. Gasztronómiai kislexikon és szakácskönyv egy kötetben, a magyar halfogyasztók alapkönyve. Címszavai: - Mire kell ügyelni halvásárláskor? - Az omega-3 zsírsavakról általában - Kalóriatáblázat - Főzőiskola, az ízek és a borok világa - A halfajták bemutatása - Ínycsiklandó receptek borajánlóval - Receptmutató
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 8 950 Ft

A termék megvásárlásával

895 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó corvina kiadó
Kiadás éve2013
Oldalak száma:240
Súly400 gr
ISBN2399969323663
ÁrukódSL#2112002786
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 8 950 Ft

A termék megvásárlásával

895 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Czernák Eszter: Jeti Építési VállalatCzernák Eszter: Jeti Építési Vállalat