Magyar borok és ételek harmonizációja (Magyar borok és borvidékek sor)

paginarum kiadó  | 2001  | kemény kötés  |  228 oldal

Libri Antikvárium
Milyen borokat válasszunk kedvenc ételeinkhez, és milyen ételekkel hangoljuk össze legkedvesebb borainkat? Mi a bor régmúltból a jelenig tartó titka, misztériuma? Ezekre a kérdésekre is választ ad a könyv szerzője. Több, mint száz hagyományos és újonnan alkotott magyar étel példáján keresztül mutatja be a szerző a magyar borok és a magyar ételek harmonizációjának meghatározó szabályait, a borkonyha, levesek, hideg és meleg előételek, ízelítők, halak, szárnyasok, húsok, vadhúsok, a sajtok és édességek legnépszerűbb és legkülönbözőbb készítményeivel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó paginarum kiadó
Kiadás éve2001
Oldalak száma:228
Súly400 gr
ISBN2399956733888
ÁrukódSL#2111272795
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Stephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemértStephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemért