Mit ettünk Magyarországon? - Hvad spiste vi i Ungarn?

codex print kft.  | papír / puha kötés  |  75 oldal

Libri Antikvárium
46 ételrecept - 46 Madopskrifter (magyar és dán nyelven) "A DISZNÓTOROS Magyarországon, a tanyavilágban, a falvakban, a kisvárosokban a mai napig ünnepszámba menő esemény a disznóvágás, a disznótor, mely a 18. század második felétől a falvak téli ünnepkörének része. A nagyvárosi családok is keresik a lehetőséget egy igazi, hagyományos, csak a disznóölés napján készíthető menüsor elfogyasztására, illetve a munkálatokban való részvételre. Magyarországon minden családnak megvan a sajátos receptje, ,,szokása" a disznó részeinek elkészítéséhez. Itt egy hellyel-közzel az átlagos ízlésnek megfelelő Duna-Tisza közi ízvilágot ismertetek meg a kedves olvasóval. Pusztai kirándulások során egyre több helyen találkozhatunk a régi magyar disznófajtával, a mangalicával. Kiváló ízű és ami a legfontosabb, nincs az emberi szervezet számára káros koleszterintartalma. A magyar ember a sertés minden porcikáját felhasználja. Az öléskor megszedett vérből készül reggelire a friss hagymás vér."
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 890 Ft

A termék megvásárlásával

489 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó codex print kft.
Oldalak száma:75
Súly180 gr
ISBN2399956555695
ÁrukódSL#2110767093
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 890 Ft

A termék megvásárlásával

489 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal