Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

kossuth kiadó  | 2015  | kemény kötés  |  130 oldal

Libri Antikvárium
A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 880 Ft

A termék megvásárlásával

188 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó kossuth kiadó
Kiadás éve2015
Oldalak száma:130
ISBN0359001427171
ÁrukódSL#2107397630
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 880 Ft

A termék megvásárlásával

188 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Alekszej Navalnij: HazafiAlekszej Navalnij: Hazafi