Bernhard Gahm

Házi vágás

hogyf editio /horváth gyözö/  | 2004  | MAGYAR nyelvű  | FŰZVE  |  134 oldal

A töltelékáru készítése sok ember számára olyan téma, amiről azt hiszik, hogy azzal csak hivatásos hentesek foglalkozhatnak. Az utóbbi években sajnos egyre inkább csökken a hús- és húskészítmény-fogyasztás. Ennek több oka van: olyan gyakran halljuk vagy ol-vassuk azokat az ajánlásokat, melyek szerint a húst és a töltelékárut az egészséges táplálkozásnál lehetőleg kerüljük. Ennél sokkal súlyosabb okot szolgáltatnak arra, hogy sokaknak már miért nem olyan ízletes a hurka és kolbász, az állandóan ismétlődő élelmiszerbotrányok.Az Ulmer Kiadónál 1993-ban megjelentetett és általam írt könyv „Házi vágás” nem utolsósorban a fogyasztók elbizonytalankodása miatt talált nagyobb érdeklődésre mint az várható volt. Az a könyv elsősorban a tulajdonképpeni vágással és a hús bontásával foglalkozik. A hurka-, kolbászkészítésre vonatkozóan ott bizonyos alapismereteket feltételeztünk, így az inkább a profiknak szólt. De ismételten érdeklődtek egy a „hobbihentesnek” való gyakorlati és közérthető útmutató iránt. Az érdeklődők olyan recepteket kértek, amit a műkedvelők a szokásos háztartási gépekkel elkészíthetnek. A receptek összeállításánál nagy hangsúlyt helyeztem a szemléltető fotókra...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 900 Ft

A termék megvásárlásával

190 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó hogyf editio /horváth gyözö/
Kiadás éve2004
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:134
BorítóFŰZVE
Súly240 gr
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9638484179
Árukód2096346 / 1013035

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 900 Ft

A termék megvásárlásával

190 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Apám szerintNáray Tamás: Apám szerint