Bíró Károly  |  Mercz Árpád

A bor készítése és kezelése

nemzeti örökség kiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  327 oldal

A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala. Egyeseknek élvezeti cikként szolgál, másoknak viszont a mindennapi táplálkozás fontos kiegészítő fogyasztási cikke. De fontos szerepet tölt be a közegészségügy terén is, részben a járványos betegségek elhárításában, a megelőző védekezésben, részben pedig a gyógyításban, illetve a legyengült betegségeknél a szervezet részére gyorsan értékesülő tápszerként alkalmazva. Ünnepi lakoma a magán-, köz-, vagy nemzetközi életben bor nélkül el sem képzelhető.
A mai Magyarországon újra reneszánszát éli a borkészítés és a különféle borbemutatók, bormustrák, fesztiválok ideje. Szinte minden jelentős szőlőtermelő vidékünkön zajlanak ilyen események, amik egyre népszerűbbek és évről-évre mindig nagyobb az érdeklődők, borkedvelők létszáma.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 100 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 845 Ft

A termék megvásárlásával

484 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség kiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:327
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly556 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR ILLUSZTRÁCIÓKKAL
ISBN9786156788313
Árukód2785645 / 1226175

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 100 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 845 Ft

A termék megvásárlásával

484 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Paula Hawkins: KéksötétPaula Hawkins: Kéksötét