Claudia Daiber

Grillezés a kertben és a konyhában - Húsok, halak, zöldségek, pácok, zöldségkrémek, szószok...

cser könyvkiadó és ker. kft.  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  128 oldal

Tartalom: Grillezés a szabadban; Grillkellékek ábécéje; A szabadtéri grillezés szabályai; Grillezés négy fal között; Készülékfajták; Grillezés és egészség; A grillezés tíz aranyszabálya; Receptek: húsok, halak és rákok, zöldségek, sajtok, gyümölcsök; Kenyér; köretek, szószok, pácok, mázak, ízesített vajak, mártogatók.

Kemax kemence - a kert dísze, az otthon melege
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 320 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó cser könyvkiadó és ker. kft.
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:128
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly470 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL, RECEPTEKKEL
FordítóBöszörményi Péter
FordítóMészáros Tünde
ISBN9789637418921
Árukód2088232 / 1010015

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 320 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború