Stőgermayer Antal

Halak, vadak elkészítése

hermit könyvkiadó bt.  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  190 oldal

Stőgermayer Antal neve az 1900-as évek elején vált ismertté halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren.
Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó hermit könyvkiadó bt.
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:190
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly230 gr
ISBN9786155496165
Árukód2597488 / 1143731

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború