Csigó László  |  Hargitai György  |  Kerekes Sándor

33 kemencében és parázson sült finomság - Lépésről lépésre

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

totem könyvkiadó  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  64 oldal

A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, kemencében készült étel elkészítésének módját is tartalmazza. A receptek mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.
Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
560 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó totem könyvkiadó
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:64
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly272 gr
Sorozat LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
IllusztrációKÉPEKKEL
ISBN9789635904921
Árukód2624118 / 1148278

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
560 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború