Csizmadia András

Sütés-főzés a szabadban

szalay könyvek  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  80 oldal

Mióta Prométheusz ellopta a tüzet az Olymposzról, és átadta azt az embereknek, elkezdődött a sütés és a főzés. Ráadásul jó ideig mindez a szabadban történt, jobb esetben a barlang előtt. Az elektromos és a gáz sütő-főző készülékek csak a 20. század második felének termékei, nem is szólva a még ,,modernebb" találmányokról. Mindez a fejlődés velejárója, de mégis az ember génjeibe vagy kollektív tudatalattijába van kódolva a szabad ég alatti sütés-főzés. A közelmúlt pár évtizedében valóságos forradalom zajlik e téren. A tábortüzek varázsa, legyen az erdőn-mezőn, vízparton vagy éppen a kertben, az azon sütögetett, főzött ételek mindig nagy élményt jelentenek, s annál nagyobbat, minél messzebbre kerül a modern ember a természettől.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 710 Ft

A termék megvásárlásával

171 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó szalay könyvek
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:80
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly410 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓK
FotóztaNiksz Gyula
ISBN9789632515168
Árukód2384715 / 1105180

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 710 Ft

A termék megvásárlásával

171 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború