Ferrandi

Csokoládé

alexandra könyvesház kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  302 oldal

A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 16 999 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 16 149 Ft

A termék megvásárlásával

1 614 pontot szerezhet


Utolsó darabok

Bolti készletinformáció


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó alexandra könyvesház kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:302
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1800 gr
IllusztrációSZÍNES FÉNYKÉPEK
FordítóJózsa-Tóth Annamária
ISBN9789635821709
Árukód2754196 / 1204218

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 16 999 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 16 149 Ft

A termék megvásárlásával

1 614 pontot szerezhet


Utolsó darabok

Bolti készletinformáció


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor