Az édességek magasiskolája - 90 legendás francia és nemzetközi recept

geopen könyvkiadó kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  308 oldal

A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!

* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!

* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...

* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.

320 FÁZISFOTÓ
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 12 900 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 12 255 Ft

A termék megvásárlásával

1 225 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó geopen könyvkiadó kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:308
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1770 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEK
FordítóErdélyi Z. Ágnes
FordítóKirály Katalin
FordítóWalter Piroska
ISBN9789635161492
Árukód2784993 / 1225686

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 12 900 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 12 255 Ft

A termék megvásárlásával

1 225 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború