Renate Volk  |  Fridhelm Volk

Főzzünk fűszernövényekkel

sziget könyvkiadó bt.  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  128 oldal

A könyv arra buzdít mindenkit, hogy használjon a főzéshez vad- és fűszernövényeket: fekete nadálytövet, medvetalpat vagy tyúkhúrt. Készítsük a spenótos lasagnét podagrafűvel és gyermekláncfűvel, vagy a zöldfűszeres túrókrémbe csabaírét és borágót is tegyünk. Az ínycsiklandó, egészséges receptek izgalmas és új ötletek kipróbálására csábítanak.
A könyv második felében a jól ismert fűszernövények mellett rég elfeledett, ehető vadnövényeket mutatunk be, mint például a közönséges gyíkfű, a mezei katáng vagy a réti legyezőfű.
Végül a könyvből azt is megtudhatjuk, hogyan ismerjük fel, mikor és hová ültessük, hogyan tartósítsuk, és hogyan hasznosítsuk a vad- és fűszernövényeket a konyhában.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 500 Ft Korábbi ár: 1 500 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Akciós ár: 1 500 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó sziget könyvkiadó bt.
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:128
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly372 gr
IllusztrációKÉPEKKEL
FordítóJakab Judit
ISBN9786155178962
Árukód2688993 / 1159679

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 500 Ft Korábbi ár: 1 500 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Akciós ár: 1 500 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború