A 100 legjobb ötlet hidegtálakhoz

stb könyvek könyvkiadó kft.  | 2004  | papír / puha kötés  |  80 oldal

Libri Antikvárium
Amikor vendégváráshoz készülődünk, felmerül a kérdés: meleg étel vagy hideg étel kerüljön az asztalra? Amennyiben nem kifejezetten lakomát szeretnénk rendezni, hanem inkább vendégeinkkel kívánunk foglalkozni, beszélgetni, szórakozni, minél több időt tölteni együtt velük, érdemes a hideg ételek mellett dönteni. Nagy előnye ugyanis a hidegkonyhának, hogy az ételek előre elkészíthetők, mégpedig tálalásra készen, és nem kell vendégeinket magukra hagyva, a konyhában főzéssel, sütéssel vagy melegítéssel foglalatoskodnunk. Amikor eljön az étkezés ideje, elég a hűtőszekrényből elővenni az ételeket, az asztalra adni, de azt is megtehetjük, hogy előre az asztalra készítjük az ízlésesen tálalt finomságokat. Ez utóbbi különösen akkor célszerű, amikor nem tartunk külön étkezést, hanem a vendégek -- és természetesen a házigazdák is -- társalgás, szórakozás közben szeretnének falatozni. Persze nem csak otthon vehetjük hasznát a praktikus hidegkonyhai készítményeknek: rendezvények, fogadások, vállalati megbeszélések stb. alkalmával is élhetünk velük.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó stb könyvek könyvkiadó kft.
Kiadás éve2004
Oldalak száma:80
Súly200 gr
ISBN2399967168228
ÁrukódSL#2111454990
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal