A főzés alapkönyve

magyar könyvklub  | 2002  | papír / puha kötés  |  168 oldal

Libri Antikvárium
Szakácskönyv azoknak a fiataloknak, akik most ismerkednek a főzés alapjaival. A magazinszerű elrendezés, a sok kép, a nem túl gyakorlott szakácskönyvolvasónak is megkönnyíti az eligazodást az ismeretek áradatában. Az ételek elkészítése mellett hasznos ötleteket is kap az olvasó az alapanyagok minőségének megvizsgálásától a tálalási trükkökig mindenhez, ami a konyhában és környékén szükséges.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 290 Ft

A termék megvásárlásával

229 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - karcos borító
Kiadó magyar könyvklub
Kiadás éve2002
Oldalak száma:168
Súly600 gr
ISBN2399982227078
ÁrukódSL#2109468372
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 290 Ft

A termék megvásárlásával

229 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Pörgős PéntekPörgős Péntek