A szakácsmesterség kézikönyve - Vendéglátóipari receptkönyv és konyhatechnológia

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1980  | kemény kötés  |  725 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 990 Ft

A termék megvásárlásával

499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - meglazult könyvtest - sérült borító
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1980
Oldalak száma:725
Súly800 gr
ISBN2310009061024
ÁrukódSL#2111673555
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 990 Ft

A termék megvásárlásával

499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Farkas Nóra: Szeretünk téged!Farkas Nóra: Szeretünk téged!