Hagyományos magyar ételek

medicina könyvkiadó  | 2005  | keménytábla, védőborító  |  111 oldal

Libri Antikvárium
Klasszikus és sokunk számára ismerős ételek leírásával találkozunk ebben a szép gyűjteményben, mint az Újházi tyúkhúsleves, a halászlé tejjel és ikrával, a dorozsmai molnárponty, pörköltek és paprikások, a Gundel-palacsinta és a házi rétesek. Igazi hazai ízek, zamatok, az ország különböző tájairól és a határon túli vidékekről származó hagyományos magyar ételek, a 19. század nagy konyhaművészeti "alkotásai", ünnepi asztalra szánt és mindennapi ételeink egyaránt felsorakoznak Korpádi Péter és Patyi Árpád könyvében. A szerző a legkülönfélébb alapanyagú ételekből állította össze a mostani válogatást, a teljesség igénye nélkül. A könyvből mégis színes áttekintést kap az Olvasó ételeink jellegzetességeiről, több száz éve használt fűszereinkről, a sokféle alapanyagról.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 680 Ft

A termék megvásárlásával

268 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
szép állapotú
Kiadó medicina könyvkiadó
Kiadás éve2005
Oldalak száma:111
Súly500 gr
ISBN2399970182648
ÁrukódSL#2111668982
Kötéskeménytábla, védőborító

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 680 Ft

A termék megvásárlásával

268 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Merijn Van De Laar: Aludj, mint egy ősemberMerijn Van De Laar: Aludj, mint egy ősember