Népszerű raguk és egytálételek

kulturtrade kiadó  | 1997  | papír / puha kötés  |  64 oldal

Libri Antikvárium
A világ sokszínű konyhaművészetében fontos szerepet játszanak a tápláló és ízletes, de egyszerű lépésekben elkészíthető raguk. A pirított húsokat, zöldséges, fűszeres vagy boros lében puhára főzve számtalan rendkívül jóízű ételféle készíthető, ami mellé legfeljebb egyszerű köretet vagy friss kenyeret kell kínálnunk. Az egytálételek világa is érdekes és változatos, hiszen valamennyi húsféléből készíthető rizzsel, tésztával vagy zöldségekkel összepárolt, laktató és szemet gyönyörködtető fogás.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - gyűrődésekkel
Kiadó kulturtrade kiadó
Kiadás éve1997
Oldalak száma:64
Súly100 gr
ISBN2399961667185
ÁrukódSL#2110248589
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Stephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemértStephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemért