Francine Segan

Shakespeare konyhája - Reneszánsz receptek mai szemmel

magyar könyvklub zrt.  | 2003  | MAGYAR nyelvű  | KÖTVE  |  268 oldal

Mit szólna valami vadonatúj recepthez? Nagyszerű, de legyen legalább négyszáz éves! A Shakespeare konyhájának legtöbb fejezete egy-egy Erzsébet-kori szakácskönyvírót mutat be. Az Alapreceptek című fejezetben Sir Hugh Plattal, szakácskönyvíróval, költővel és feltalálóval találkozunk, akit a mezőgazdaság terén tett újításaiért I.Jakab király ütött lovaggá. Az Édességek című fejezetben megismerhetjük Sarah Longe-ot, aki receptjeivel I.Erzsébet királynőnek és I.Jakab királynak okozott nagy élvezetet, az Előételeknél Gervase Markhamot, akinek 1615-ös szakácskönyve így kezdődik: "Az evés és ivás nagyon kellemetes kitaláció." Ismerjék meg ezeket a csodálatos Erzsébet-kori szakácsokat, receptjeiket, a 16-17. századi európai ételeket és étkezési szokásokat, miközben visszautazunk Shakespeare Angliájába.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 555 Ft

A termék megvásárlásával

655 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó magyar könyvklub zrt.
Kiadás éve2003
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:268
BorítóKÖTVE
Súly1190 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEK
FordítóSzűr Szabó Katalin
ISBN9789635490233
Árukód2089495 / 1073829

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 555 Ft

A termék megvásárlásával

655 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Sophie Lark: There Are No SaintsSophie Lark: There Are No Saints