Horváth Boldizsár

Hagyományos magyar konyha

corvina kiadó kft  | 2006  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  64 oldal

A magyar konyhát régebben az jellemezte, hogy különlegesen ízletes, de cseppet sem könnyű fogásokat kínált. Ma már - mivel a disznózsír helyett legtöbbször olajat használ és csínján bánik az erős fűszerpaprikával és zöldpaprikával - a modern magyar konyha hozzásimult, hozzáfinomodott a nemzetközi ízléshez, de nem veszítette el eredeti, sajátos jellegét.A magyar konyha, főleg a húsételek ízesítésénél ma is szívesen használja a fűszerpaprikát, a vöröshagymát, a füstölt szalonnát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és az enyhén savanykás tejfölt.A receptek általában 4 személyre szólnak, ha nem, külön jelezzük.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 090 Ft

A termék megvásárlásával

209 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó corvina kiadó kft
Kiadás éve2006
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:64
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly468 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
IllusztrátorPatyi Árpád
FormátumA 4 210 X 297
ISBN9789631355376
Árukód2089010 / 1010456

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 090 Ft

A termék megvásárlásával

209 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor