Radvánszky Béla

Régi magyar szakácskönyvek I.

históriaantik könyvesház  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  414 oldal

Radvánszky Béla gyűjteményes forrásmunkája eredetileg 1893-ban jelent meg. Többek közt megismerhetjük belőle néhány jó magyar és cseh étel főzésének feljegyzését a középkorból, az erdélyi fejedelmi udvar főszakácsának főzéstudományról írt értekezését a 16. század végéről, továbbá Gróf Thurzó Szaniszló 1603. januári Galgóc várában tartott udvarának étlapját. A ma már ritka és nehezen hozzáférhető gasztronómiatörténeti forrásműt haszonnal forgathatja nemcsak a szakmai érdeklődő, hanem minden a konyhaművészet iránt rajongó olvasó.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó históriaantik könyvesház
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:414
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly662 gr
ISBN2050000025938
Árukód2387976 / 1108321

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború