Niksz Gyula  |  Sőregi Éva

Tárcsás finomságok

szalay könyvek  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  72 oldal

A tárcsát eredetileg a mezőgazdaságban használták. Örök homály fedi, hogy kinek és mikor jutott eszébe, hogy ezek az öntöttvas vagy acéllapok sütögetésre is alkalmasak. Az utóbbi időben meglehetősen divatossá váltak, manapság készen lehet kapni sütőtárcsát. Leggyakrabban szelet húsokat, halat, zöldséget sütünk rajta, de készíthetünk lecsót, palacsintát vagy túrós csuszát is. A többi szabadtéri sütési eljárással összehasonlítva a legnagyobb különbség, hogy a felület közepén összegyűlő zsiradékba belemártogathatjuk a húsokat. A tárcsa jobban szabályozható hőt biztosít: egyszerre lehet rajta párolni és sütni is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 425 Ft

A termék megvásárlásával

142 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó szalay könyvek
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:72
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly340 gr
IllusztrációSZÍNES ÉTELFOTÓKKAL
FotóztaIllés László
FotóztaNiksz Gyula
ISBN9789632518626
Árukód2679764 / 1156107

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 425 Ft

A termék megvásárlásával

142 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború