Pálinkás Norbert

100% Disznó

geopen könyvkiadó kft.  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  224 oldal

A sertés az amatőr és profi szakácsok számára egyaránt csodálatos állat: minden felhasználható belőle, ami a bőrén belül és a belén kívül van. A Kárpát-medencében máig divatos sőt újra egyre divatosabb házi disznóvágásokon a tökéletességig fejlesztették ennek különböző módozatait. Hiszen nem mindegy, melyik alkatrészét mire, illetve mibe szánjuk. A fagyasztóládák korában pedig nem csak a disznótoros hurkáról és kolbászról, vagy a füstölt sonkáról és szalonnáról kell gondoskodnunk. Az elraktározott alapanyagokból számtalan izgalmas fogást főzhetünk a levesektől egészen a desszertekig az év bármelyik időszakában. A szerző kamaszkorában került először a disznóvágás közelébe, azóta járt sváb disznóvágáson, erdélyi disznóvágáson, szabolcsi disznóvágáson, spanyol disznóvágáson. Megtanulta, mit mikor kell felvágni és levágni, kivenni és berakni, megmelegíteni és kihűteni nem hentesként, hanem a konyhában sokat mozgó civilként. Ennek a tudásnak jó része, és nyolcvan hagyományos és újratöltött disznós recept is elolvasható a 100% DISZNÓ című könyvben, mindez egy saját disznóvágás történetébe csomagolva.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 990 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhet


Utolsó darabok


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó geopen könyvkiadó kft.
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:224
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1132 gr
IllusztrációFOTÓKKAL
ISBN9786155331756
Árukód2691330 / 1161547

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 990 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhet


Utolsó darabok


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor