Szabó Józsefné

Disznóölés - disznótoros - Bevált receptek és módszerek a különféle házias húskészítmények elkészítéséhez

nemzeti örökség  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  85 oldal

A kötet szerzője több évtizedes tapasztalatából részletes leírását adja a disznóölés és disznótoros mibenlétének, kezdve a sertés levágásától, a számtalan töltelék, hurka, kolbász, szalonna, tepertő elkészítéséhez, valamint azok legjobb tartósítási módjához.
A részletes útmutatások nagy segítséget nyújtanak a sertés legjobb, legfinomabb feldolgozásához. Számtalan bevált recept közli a legjobb alföldi elkészítési módokat, melyet nagy sikerrel alkalmazhatnak mindazok, akik ezeket az elkészítési technikákat kipróbálják.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 135 Ft

A termék megvásárlásával

313 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:85
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly114 gr
ISBN9786156603715
Árukód2778482 / 1221824

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 135 Ft

A termék megvásárlásával

313 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor