A 100 legjobb disznótoros finomság

stb könyvek könyvkiadó kft.  | 2004  | papír / puha kötés  |  80 oldal

Libri Antikvárium
Sajátos hangulata van a disznóölésnek és az azt követő disznótornak, de már az ezekre való készülődésnek is. Nálunk -- a közép-európai éghajlatnak megfelelően -- hagyományosan advent, a karácsonyvárás időszakában kerül sor az első disznóvágásokra. Egyrészt, mert erre az időszakra már kellőképpen meghízott, vágásra érett sertések röfögnek az ólakban, másrészt pedig, ekkorra már beköszönt a tartós hideg idő, s így a hús romlása nélkül elvégezhető a néha egész napot igénybe vevő feldolgozás.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó stb könyvek könyvkiadó kft.
Kiadás éve2004
Oldalak száma:80
Súly200 gr
ISBN2310007374386
ÁrukódSL#2111635371
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

KönyvtörvényKönyvtörvény