Csáki József  |  Proháczik János

A konyhamészáros kézikönyve

nemzeti örökség kiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  247 oldal

A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai munka egyik leglényegesebb részét végezték.
A könyv igazi előnye az, hogy bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez is bőséges támpontot ad.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 895 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség kiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:247
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly302 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR ILLUSZTRÁCIÓKKAL
ISBN9786156788382
Árukód2787993 / 1227858

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 895 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború