Franck Cerutti  |  Didier Elena  |  Patrick Ogheard  |  Jean-Francois Piége  |  Benoit Witz

Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek

alexandra kiadó  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | FLEXI  |  384 oldal

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának következő részében a húsok legkülönfélébb elkészítési módjait mutatja be. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, egyszerűeket és bonyolultakat, az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos módszerektől a legújabbakig.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
7 125 Ft

A termék megvásárlásával

712 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:384
BorítóFLEXI
Súly1190 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóHanthy Kinga
FotóztaDidier Loire
ISBN9789632977775
Árukód2229127 / 1083596

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
7 125 Ft

A termék megvásárlásával

712 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború