Takács Erika

A 100 legfinomabb húsétel

fix-term könyvkiadó  | 2004  | MAGYAR nyelvű  | KÖTVE  |  160 oldal

Hogyan készül a báránycomb? Miként leht elkészíteni a Rockefeller-osztrigát? Milyen a brandyszósz, a mustárpác? Mindezekre a kérdésekre ad választ alábbi kiadványunk, amely kifejezetten gyakorlati szempontból igyekszik feldolgozni a különböző népek ételeit, különleges receptjeit. A receptek között igen gyakori a grillezett ételfélék aránya, ami igen fontos, hoszen az utóbbi időkben egyre divatosabb a hétvégi, szabadtéri főzés. Különös figyelmet fordítottunk emellett a könnyen, gyorsan elkészíthető egytálételekre, valamint néhány történelmi magyar recept is szerepel lapjainkon. A hidegtálételek gyakorlati jelentősége nagyon nagy, hiszen itt igazán szabadon engedhetjük teremtő fantáziánkat. A kiadvány különlegessége, hogy részletes fűszerezési tájékoztatót is tartalmaz minden egyes ételre vonatkozóan.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 769 Ft

A termék megvásárlásával

476 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó fix-term könyvkiadó
Kiadás éve2004
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:160
BorítóKÖTVE
ISBN9632145399
Árukód2089362 / 1010538

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 769 Ft

A termék megvásárlásával

476 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Pörgős PéntekPörgős Péntek