Bártfai László

155 húsos étel

holló és társa kft.  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  120 oldal

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a dupla bélszínjavát, fokhagymás-mézes sertéssültet, a hercegnő módra készített borjúbecsináltat, vagy a hagymás-gesztenyés csibét. Néhány vadhúsból készült - vaddisznó, szarvas, őz - étel receptje is bekerült válogatásunkba. Akár hagyományos, laktató, akár finom zöldség- vagy gyümölcsmártással körített könnyű ételről van szó, hetente kétszer-háromszor nyugodtan kerülhet sült hús, fasírozott vagy ízlésünk szerinti szárnyas vagy hal az asztalra.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
568 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó holló és társa kft.
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:120
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly130 gr
ISBN9789636844318
Árukód2088322 / 1010097

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
568 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború